top of page
20200902_BBT_logo.jpg

Building Brands Together is in 2019 opgericht als dienstverlenend Full Service Merchandise bedrijf,

vallend onder VaKaGroup B.V.

 

Het idee achter BBT is dat de retailer volledig ontzorgd wordt als het gaat om het aanvullen van producten van leveranciers op de point of sales (POS) in de winkels. Met als doel dat de retailer zijn resources kan inzetten op zijn core business en de presentatie. De voorraad van het desbetreffende merk zal op deze manier altijd optimaal verzorgd zijn. Dit is een behoefte die ontstaan is vanuit de markt zelf. 

​Building Brands Together biedt haar diensten aan bij merken die in het assortiment zijn opgenomen van diverse retailketens. Met een team van gespecialiseerde, in eigen huis getrainde Rack Jobbers, biedt zij momenteel volledige dekking binnen de Benelux. Met de door BBT ontwikkelde App zijn wij in staat om het volledige proces van Full Service Merchandise inzichtelijk te maken voor zowel de retailer, als voor de leverancier. In samenwerking met leverancier van het merk, worden onze Rack Jobbers zo opgeleid dat zij 100% in dienst staan van de leverancier, die gebruik maakt van de diensten van BBT. Onze Rack Jobbers zijn immers het visitekaartje van de leverancier op de winkelvloer! 

Missie

Als Full Service Merchandise dienst, namens de leverancier, de retailer volledig ontzorgen met als doel: "Het gezamenlijk rendement op het product maximaliseren".

Visie

Het creëren van een langetermijnrelatie met leverancier en retailer waarbinnen kwaliteit, ontzorgen, effectiviteit en betrouwbaarheid onze belangrijkste kernwaarden zijn.

De medewerkers van Building Brands Together bepalen de kwaliteit van de dienstverlening. Zij zijn de ambassadeurs van het merk. Bij BBT is de leiding gebaseerd op inspireren, motiveren, trainen en faciliteren. Dit is op basis van input van het te leveren merk. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan de selectie van onze Rack Jobbers, om ervoor te zorgen dat zij onze kernwaarden en beloftes kunnen waarmaken. Persoonlijke ontwikkeling staat dan ook hoog bij ons in het vaandel! 

Het iedere dag jezelf weer verbeteren, meedenken in het proces en verbeterpunten aandragen, om uiteindelijk de klanttevredenheid te verhogen. Dat is wat wij doen bij Building Brands Together, omdat wij geloven dat optimale klant tevredenheid de “key factor” is voor langetermijnsucces voor alle bertrokkenen. 

Het volledig ontzorgen, d.m.v. Full Service Merchandise dat is waar onze kracht ligt!

Benieuwd wat wij voor uw merk kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op. Wij nemen graag de tijd om uw wensen te vertalen in concrete meetbare acties. 

bottom of page